Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Opeka na prostem

Novice

Opeka na prostem

Rok Sanda

Prejšnji teden smo z Ikarusom in Feniksom nastopali v posebnem vzdušju pod drevesnimi krošnjami. Obe predstavi smo namreč odigrali v posebni obliki - kot gledališko nadaljevanko, v Mestnem parku pri Valvasorjevi knjižnici Krško.

Tako smo v torek gledali prvi del Ikarusa, ko se na goriškem začne odpirati nova fronta 1. svetovne, kar se nadaljevalo z zaključkom Ikarusa v sredo, nakar smo v petek odigrali še Feniksa, nadaljevanje, ki pripoveduje zgodbo o naslednji generaciji in o naslednji vojni.

Načrt je bil, da tudi Feniksa odigramo v dveh delih, vendar nas je napoved ohladitve prepričala, da smo oba dela Feniksa odigrali v petek.

Predstavi sta v magičnem ambientu parka in mogočnih krošenj, ki so žarele nad prozoriščem, zares dobro izpadli in vsi obiskovalci so bili navdušeni nad ambientom.

Projekt je tudi vsekakor pripomogel k oživljanju starega mestnega jedra, saj je bil občinski prostor zelo živ in med predstavami so naključni mimoidoči večkrat, namesto da bi šli naprej, raje postali ob našem travnatem odru, da doživijo to vzdušje.

Predstavi sta bili zmagovalni na 55. in 56. Linhartovem srečanju in s tem tudi prebili ledino Little Roosterja in nad odprla za širše občinstvo.

IMG_1238.jpg

Že čez nekaj dni pa prihaja naš nastop na 57. Linhartovem srečanju s predstavo Skiner.

Na posnetku lahko vidite, kako pridno vadijo igralci za prihajajoči nastop. Pridite nas pogledat na predstavo v Postojni!

Ne zamudite priložnosti!