Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Avdicija v Ljubljani

Novice

Avdicija v Ljubljani

Eva Rolih

V sredo, 24. 5. 2017, je Little Rooster v Ljubljani priredil avdicijo v živo. Odzvalo se je lepo število kandidatov, ki so bili pripravljeni pod strogim očesom režiserja zaigrati odlomke tako iz Ikarusa kot tudi iz Feniksa. Kako uspešni so bili, bo znano že prav kmalu. :) 

Če se tudi v vas skriva igralka žilica, a ste tokrat avdicijo zamudili, ne skrbite. Še vedno se lahko prijavite na splošno avdicijo, ki je odprta čez celo leto in obvestili vas bomo, ko bomo ponovno organizirali srečanje v živo. 

Imate radi gledališče, a se bolje počutite v zaodrju? Nič ne de, kajti Little Rooster vedno išče nove ljudi, ki bi postali del naše tehnične ekipe. V primeru, da bi se nam radi pridružili, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Prav tako vas vabimo k ogledu naše najnovejše predstave Feniks, ki bo na odru ponovno zaživela 5. 6. 2017 v Domu kulture Brežice ob 19.30 uri. Več o dogodku izveste s klikom na spodnji gumb.