Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Ikarus napolnil dvorano v Postojni

Novice

Ikarus napolnil dvorano v Postojni

admin

V ponedeljek, 12. decembra zvečer je Ikarus prispel v Postojno, v domači kraj glavnega igralca Martina Valiča. Na predstavo, ki jo je ob zaključku leti organizirala občina Postojna, je prišla - vsaj tako je bilo videti - cela Postojna, saj so bili vsi sedeži polni.

Po uvodnem nagovoru župana občine Postojna, Igorja Marentiča so se zavese razgrnile in predstava je stekla. Dvorana je dihala z dogajanjem na odru, se odzivala na smešne trenutke, čutiti je bilo pa tudi strah, žalost in vsa ostala čustva, ki jih Ikarus pusti v slehernem obiskovalcu.

Predstava je tokrat že drugič gostovala v Postojni. Prvič smo z njo igrali na istem odru septembra na 55. Linhartovih dnevih, kjer smo prejeli Matička za najboljšo predstavo. Žal pa je bil takrat nastop v petek dopoldne, kar je pomenilo, da veliko Postonjčanov ni uspelo videti predstave. To je bil najbrž tudi razlog, da so nas povabili še enkrat nastopiti. Pa seveda lokalni glavni igralec je tudi pomagal ;)

Fotografije z dogodka si lahko ogledate v galeriji.