Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Feniks na Festivalu Repassage

Novice

Feniks na Festivalu Repassage

Eva Rolih

V petek, 10. 11. 2017, je Feniks razprl svoja krila in se podal na potep čez mejo. In sicer smo odpotovali v Ub, ki že vrsto let gosti Festival Repassage, kjer se predstavijo ljubiteljske gledališke predstave držav bivše Jugoslavije, ki so v tem letu nizale vidne uspehe. Tokrat je festival potekal jubilejno deseto leto.

IMG_7010.JPG

Predstava je naletela na topel odziv. Publiko je še posebno prevzel nastop Klemna Kovačiča v vlogi mladega Andreja Opeke, zaradi česar je prejel nagrado za igralca večera. Tokratnji nastop je bil prav poseben tudi zato, ker je v vlogi Stieberja prvič nastopil naš režiser Rok Sanda.

Predstavi je sledil voden pogovor z ustvarjalci v prijetni kavarni kulturnega doma. 

Naslednjega jutra smo se z gostitelji odpravili na kratek ogled mesta, ki smo ga zaključili z obvezno kavo na glavnem trgu. Z veseljem se bomo še vrnili v Ub.

IMG_7135.JPG

Ob koncu festivala nas je razveselila še posebej dobra novica - naša Urška Mazej je prejela nagrado za najboljšo scenografijo letošnjega festivala, za kar ji čestitamo iz vsega srca! 

Naše potovanje si lahko ogledate tudi v galeriji!