Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Presskit Ikarus

Presskit Ikarus

Opis predstave

Metod je želel le eno: poleteti v nebo in poljubiti sončne žarke. A preden bi mu zares uspelo, ga je vojna, ki je pridivjala do Gorice, priklenila na zemljo, mu dala v roke puško in ga pognala v boj proti sosedom, bratom, prijateljem. Ko so velike sile udarjale s svojimi pestmi po šahovnici življenja, je moral pozabiti na sanje in se soočiti s kruto resnico. Svoboda je domenaptic. Ljudje pa kujemo verige.

 

Fotografije

 

Plakat

Za potrebe gostovanj se lahko uporablja grafična oblika našega plakata, kjer je na sredini prazen prostor za vnos podatkov v zvezi z gostovanjem: datum, ura, kraj.

S klikom na spodnji gumb boste prenesli pdf datoteko s podporo za Adobe Illustrator, kjer lahko plakat tudi sami dodatno obdelate, dokler ne bo preveč odstopal od grafične podobe celote. Npr.: morebitni dodatni logotipi naj bodo črno-beli. Poleg plakata se v datoteki nahaja tudi font Century Gothic, s katerim se naj napišejo podatki na plakatu.

 

Kontaktni podatki

E-mail: littleroosterproductions@gmail.com

Producent: David Radej, 031 770 500, david23@siol.com

Režiser: Rok Sanda, 040 642 040, rosa835@gmail.com

 

Ostali podatki