Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Galerija seznam

Regijsko Linhartovo srečanje - Poštna prevara in podelitev nagrad

admin

V četrtek, 14. 6. 2018, v Straži pri Novem mestu, se je odvilo regijsko Linhartovo srečanje, kjer se je odigrala ena od zmagovalnih predstav Poštna prevara (druga zmagovalna, naš Skiner, je nastopala pred nekaj tedni). Po predstavi pa je sledila še podelitev nagrad za regijski nivo, kjer sta bila nagrajena oba moška igralca iz predstave Skiner: Jure Rajšp in Nejc Jezernik.

Foto: Vladimir Bogovčič, Anka Eržen, Maja Pinterič

Skiner - photoshooting

Rok Sanda

Foto: Mateja Gačnik

Feniks - Repassage festival, Srbija

Eva Rolih

Feniks je 10. 11. 2017 gostoval na jubilejnem 10. Repassage festivalu v Ubu, ki se ga udeležijo vse zmagovalne ljubiteljske predstave bivše Jugoslavije. 

Ikarus pri slovenskih zamejcih v Selah v Avstriji

Jasmina Rački

28.10.2017 smo z gledališko predstavo Ikarus nastopili za slovenske zamejce v Avstriji. 
Nastop ima posebno noto, saj sta na njem krstno nastopila tudi dupleti Matej Pogačar in TIne Ferk. Čestitke obema!

Ikarus - nastop v Števerjanu

Eva Rolih

Oglejte si fotografije iz nastopa Ikarusa v Števerjanu na festivalu Gledališče na ocvrtem.

 

Feniks - Regijsko Linhartovo srečanje v KD Brežice

Jasmina Rački

Oglejte si galerijo našega nastopa v KD Brežice, v sklopu Regijskega Linhartovega srečanja.

 

Feniks - premiera v KD Krško

Jasmina Rački

S kreativno ekipo gledališke smo premierno na oder postavili gledališko predstavo Feniks. Oglejte si fotografije. 

Feniks - Odrske vaje

Nuša Knez

Ogledate si lahko fotografije vaj za gledališko predstavo Feniks. Predstava bo prvič postavljena na oder 20.4.2017 v KD Krško.

Feniks - Sestanek Kreative

admin

Feniks bralne vaje

admin

Ikarus v Postojni

admin

Fotografije: Foto Atelje Digital

Ikarus - Repassage Festival, Srbija

admin

Ikarus je gostoval na 9. Repassage festivalu, kamor so povabljene zmagovalne predstave ljubiteljske produkcije iz držav bivše Jugoslavije. Pot je bila dolga, a pestra.

Foto: Ignac Bakše, Benjamin Abram, Mateja Gačnik

Ikarus, 55. Linhartovo srečanje, zmagovalna predstava

admin

Ikarus je odigral svojo zgodbo na 55. Linhartovem srečanju. Čeprav smo igrali v dopoldanskem času, smo se srečali z zelo odzivno publiko, ki nas je na koncu pospremila tudi s stoječimi ovacijami.

Naslednji večer smo nestrpno čakali rezultate skupaj z ostalimi ustvarjalci. Prejeli smo matička za najboljšo predstavo, naš režiser je pa prejel še posebno priznanje za scenarij.

Foto: Mateja Gačnik in JSKD

Dora - premiera Krško

admin

V petek, 3. junija 2016 zvečer je Little Rooster izvedel premiero Dore, kratkega filma, ki smo ga snemali prejšnje poletje in zimo. Dogodek se je odvil v sklopu dogodka Nakup pod zvezdami, ki je cel dan potekal v starem mestnem jedru Krškega. Naše premiere se je udeležilo kar nekaj radovednih obiskovalcev, glavna akterja večera sta pa bili glavni igralki: Nika Devetak in njena pasja prijateljica Tisa, ki v filmu nastopa v vlogi psičke Dore.

Ikarus - Gorica, dve predstavi

admin

v ponedeljek, 21. marca 2016, smo z Ikarusom nastopili v Kulturnem domu Gorica, na Italijanski strani, in sicer dopoldansko za zamejske šolarje in potem še večerno v abonmaju kulturnega doma. O težavah z elektriko in pozitivnih odzivih lahko preberete v tej novici.

Ikarus - Kulturni dom Krško

admin

V ponedeljek, 7.12.2015, smo na oder Kulturnega doma Krško stopili kar dvakrat. Dopoldne smo odigrali predstavo za osme in devete razrede občine Krško in občine Kostanjevica na Krki. Dvorana je bila nabito polna, saj nas je gledalo več kot šesto učencev hkrati, a ne glede na to, so bili učenci med predstavo povsem osredotočeni na zgodbo. Predstavo smo zvečer ponovili, tokrat za odraslo publiko, in uspešno zaključili leto 2015 za Posavje.

Ikarus - živa promocija v nakupovalnem središču

admin

V pripravah za nastop v Kulturnem domu Krško smo se odločili promovirati predstavo v nakupovalnem središču. Tako smo nekega sobotnega dopoldneva prišli v Qlandio Krško in odigrali nekaj prizorov iz predstave.