Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Pisunske uvodne Ljubljana

Pisunske uvodne delavnice Ljubljana

Uvodne delavnice kreativnega pisanja bodo potekale v Ljubljani. Če vas zanima pisanje, kovanje novih svetov, raziskovanje lastne domišljije, vas vabimo, da se prijavite na nov sklop delavnic. Sprva se bomo spoznavali z osnovami kreativnega pisanja, tvorjenjem umetniškega besedila, z osnovami pripovedništva, dramatike, scenaristike, proze in poetičnega jezika.

Delavnice vas bodo pripravile na boljše izražanje, na proces urejanja lastnega besedila, načrtovanje besedilne strukture in na izražanje skozi pisano besedo. Delavnice so primerne za srednješolce, študente in odrasle. Edini pogoj je želja po ustvarjanju in osnovna kreativna žilica.

Na delavnicah je vzdušje sproščeno in kreativno. Rok je zanimiv in zabaven predavatelj.
— Lena N.
Priporočam Rokove delavnice, če radi pišete in potrebujete pametne mentorje. Upam na nadaljevalne delavnice. Vsekakor se vidimo!
— Irena S.C.
Delavnice namenjene tudi začetnikom brez kakršnega koli predznanja. Če imaš željo, pridi!
— Dimitrij V.

Udeleženci se bodo spoznavali z metodami kreativnega pisanja, ki bodo pomagale tako pri kreativnem ustvarjanju proze, kot tudi pri kreativnem pisanju na drugih področjih. Veščine kreativnega pisanja so namreč zelo prenosljive, saj koristijo tako v trženju, medijskih in multimedijskih komunikacijah, avdio-video produkciji, kot v administrativnem in akademskem pisanju.

Mentor delavnic bo Rok Sanda, ki je svoje znanje kreativnega pisanja pridobival na University of East Anglia, svetovni prestolnici šole kreativnega pisanja, v slovenskem prostoru pa bolje znan kot avtor gledaliških in filmskih projektov, med drugim tudi scenarija za gledališko predstavo Ikarus, za katerega je bil nominiran za Nagrado Slavka Gruma. Rok Sanda se s poučevanjem in predajanjem svojih veščin kreativnega pisanja ukvarja že od leta 2013. V tem času je izvedel že več uspešnih delavnic.

Najlepše pri vsem skupaj je, da je ozračje sproščeno in čas kar prehitro mine. Zanimivo je videti koliko različnih idej za zgodbo ima vsak in kako se te ideje prepletejo skozi čas delavnic.
— Marcela L.
Rok je super mentor, ki spodbuja osebno ustvarjalnost in na humoren način podaja nujno potrebno teorijo. Zelo priporočam!
— Urša K.
Rokov pristop je izredno profesionalen. Prilagaja se glede na situacijo, upošteva različnost mnenj, znanja in izkušenj. Iskreno priporočam udeležbo na delavnicah kreativnega pisanja vsem, ki radi berete in pišete. Meni je žal le, da so se že končale.
— Irena J.

Podatki o delavnicah

 

Termini

Ponedeljek, 4. 6. 2018, 17:30 - 21:30
Torek, 5. 6. 2018, 17:30 - 21:30
Ponedeljek, 11. 6. 2018, 17:30 - 21:30
Torek, 12. 6. 2018, 17:30 - 21:30

Prijavite se in povabite še prijatelje!

V primeru, da vam zgornji termini ne odgovarjajo, vendar vas vseeno iskreno zanima udeležba na delavnici, svetujemo, da vseeno izpolnite spodnjo prijavnico in v opombi omenite, da vam termini ne odgovarjajo. Vedno skušamo najti rešitev.

 

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na delavnici znaša 200,00 EUR (s študentskim popustom: 170,00 EUR)

Račun prejmete po prijavi in ga je potrebno poravnati pred udeležbo na prvi delavnici. V primeru, da bi potrebovali plačilo na dva obroka, navedite to v opombi pri prijavi.

Prijavnica

Prijave potekajo do četrtka, 31. maja 2018 preko spodnjega obrazca. Za več informacij smo na voljo na dkp.pisanje@gmail.com.

PRIJAVNICA, DKP Uvodni Ljubljana
V primeru težav s terminom, plačilom, ...
Plačilo
Plačnik *
Organizacija
Izpolnite v primeru, da je plačnik organizacija
Davčni zavezanec
Ali je organizacija davčni zavezanec?
Oddaja prijave
Izjava udeleženca *
Z oddajo prijavnice potrjujem prijavo na delavnico v organizaciji društva Mali petelin in se strinjam z obdelavo osebnih podatkov v namene delavnice.