Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Pisunske mladinske Krško

Pisunske mladinske delavnice Krško

Mladinske delavnice kreativnega pisanja so namenjene spoznavanju z osnovnimi veščinami kreativnega pisanja. Potekale bodo v Krškem in so namenjene mladim med 15 in 30 let starosti. Če vas zanima pisanje, kovanje novih svetov, raziskovanje lastne domišljije, vas vabimo, da se prijavite. Spoznavali se bomo z osnovami pripovedništva, dramatike, scenaristike, proze in poetičnega jezika, predvsem pa bo poudarek na praktičnem delu.

Delavnice vas bodo pripravile na boljše izražanje, na proces urejanja lastnega besedila, načrtovanje besedilne strukture in na izražanje skozi pisano besedo. Delavnice so primerne za srednješolce in študente, izjemoma pa se jih lahko udeležijo tudi mlajši, vendar morajo biti dobro podkovani v osnovah izražanja, da bodo lahko sledili težjim vsebinam. Glavni pogoj za udeležbo je pa želja po ustvarjanju in osnovna kreativna žilica.

Na delavnicah je vzdušje sproščeno in kreativno. Rok je zanimiv in zabaven predavatelj.
— Lena N.
Najlepše pri vsem skupaj je, da je ozračje sproščeno in čas kar prehitro mine. Zanimivo je videti koliko različnih idej za zgodbo ima vsak in kako se te ideje prepletejo skozi čas delavnic.
— Marcela L.
Rok je super mentor, ki spodbuja osebno ustvarjalnost in na humoren način podaja nujno potrebno teorijo. Zelo priporočam!
— Urša K.

Mentor delavnic bo Rok Sanda, ki je svoje znanje kreativnega pisanja pridobival na University of East Anglia, svetovni prestolnici šole kreativnega pisanja, v slovenskem prostoru pa bolje znan kot avtor gledaliških in filmskih projektov, med drugim tudi scenarija za gledališko predstavo Ikarus, za katerega je bil nominiran za Nagrado Slavka Gruma. Rok Sanda se s poučevanjem in predajanjem svojih veščin kreativnega pisanja ukvarja že od leta 2013. V tem času je izvedel že več uspešnih delavnic.

Rokov pristop je izredno profesionalen. Prilagaja se glede na situacijo, upošteva različnost mnenj, znanja in izkušenj. Iskreno priporočam udeležbo na delavnicah kreativnega pisanja vsem, ki radi berete in pišete. Meni je žal le, da so se že končale.
— Irena J.

Tehnike kreativnega pisanja pridejo prav tudi pri pripravah za pisanje maturantskih esejev, pri razvijanju idej za druge umetniške smeri, pri razumevanju književnosti ter pri splošnem osebnostnem razvoju. Na njih se tudi pridobi osnovne veščine načrtovanja, in analize saj je to velik del pisalnega procesa.

Podatki o delavnicah

 

Termini

Sobota, 2. 6. 2018, 10:00 - 14:00
Sobota, 9. 6. 2018, 10:00 - 14:00
Sobota, 16. 6. 2018, 10:00 - 14:00

Prijavite se in povabite še prijatelje!

V primeru, da vam zgornji termini ne odgovarjajo, vendar vas vseeno iskreno zanima udeležba na delavnici, svetujemo, da vseeno izpolnite spodnjo prijavnico in v opombi omenite, da vam termini ne odgovarjajo. Vedno skušamo najti rešitev.

 

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na delavnici znaša 60,00 EUR.

Račun prejmete po prijavi in ga je potrebno poravnati pred udeležbo na prvi delavnici. V primeru, da bi potrebovali plačilo na dva obroka, navedite to v opombi pri prijavi.

Prijavnica

Prijave potekajo do četrtka, 31. maja 2018 preko spodnjega obrazca. Za več informacij smo na voljo na dkp.pisanje@gmail.com.

PRIJAVNICA, Pisunske mladinske Krško
V primeru težav s terminom, plačilom, ...
Plačilo
Plačnik *
Organizacija
Izpolnite v primeru, da je plačnik organizacija
Davčni zavezanec
Ali je organizacija davčni zavezanec?
Oddaja prijave
Izjava udeleženca *
Z oddajo prijavnice potrjujem prijavo na delavnico v organizaciji društva Mali petelin in se strinjam z obdelavo osebnih podatkov v namene delavnice.