Stopite v stik

Če imate kakšno vprašanje ali predlog, ga lahko delite z nami s pomočjo obrazca na desni. Veseli bomo vsakega sporočila.

Mali Kamen 29 A
8281 Senovo

+386 31 770 500

Mlada ljubiteljska skupina s sanjami po velikih projektih in drznih zgodbah.

Kreativno pisanje

Kreativno pisanje

Delavnice kreativnega pisanja

Veščina umetniškega izražanja skozi pisano besedo, naj bo to proza, dramatika ali poezija, je veščina, ki ima svoje osnovne zakonitosti, ustaljene prakse pridobljene skozi tisočletja literarnega ustvarjanja. Delavnice kreativnega pisanja potekajo na več nivojih. Začetni tečaj pokriva osnovne zakonitosti, ki so skupne vsem vejam pisanja. Poleg osnovnega tečaja ponujamo tudi nadaljevalne tečaje ter pisunske, ki so redna srečanja, na katerih se vzpostavi sistem rednega komentiranja in izpopolnjevanja veščin, saj si bodoči avtorji pomagajo med seboj in pridobivajo še kako potrebno kritiko s strani svojih vrstnikov.

Mentor delavnic je Rok Sanda, ki je svoje znanje kreativnega pisanja pridobival na University of East Anglia, svetovni prestolnici šole kreativnega pisanja, v slovenskem prostoru pa bolje znan kot avtor gledaliških in filmskih scenarijev med drugim tudi scenarija za gledališko predstavo Ikarus, za katerega je bil nominiran za Nagrado Slavka Gruma.

Rok Sanda se s poučevanjem in predajanjem svojih veščin kreativnega pisanja ukvarja že od leta 2013. V tem času je izvedel že več uspešnih delavnic.

 

Tekoči projekti

Trenutno potekajo spodnje delavnice. Ne zamudite prijave!

DKP Uvodni Ljubljana - rok, 19.12.2017 (v teku)

DKP Uvodni Ljubljana - rok, 23.2.2018 (klikni za info)

 

 

V primeru, da bi se želeli prijaviti na delavnice, vendar jih trenutno ne nudimo v vašem okolju ali za težavnostni nivo, ki ga iščete, prosimo, da pošljete poizvedbo na dkp.pisanje@gmail.com, kjer nam poveste vaše ime in priimek, starost in kraj bivanja.